Timișorenii sunt invitați la un concert caritabil. Asociaţia ProPhilarmonia, Lions Club Timişoara şi Filarmonica Banatul organizează un concert rock pentru a ajuta victimele inundațiilor din Serbia.

Evenimentul va avea loc miercuri, de la ora 20 în Grădina de Vară a Filarmonicii Banatul, iar biletul de intrare costă 50 de lei. Banii strânși vor fi donați sinistraților.

“Am avut inițiativa să organizez acest concert de binefacere, văzând dezastrul provocat de inundatțiile din Serbia. Am avut bucuria să am alături de mine în acest demers atât pe colegii mei de la Clubul Lions, cât și reprezentanții și trupele din Timișoara care au răspuns la apelul meu foarte prompt. Fiecare poate contribui cu o sumă cât mai mare pentru a ajuta sinistrații din Serbia. Chiar dacă apele se retrag, problemele rămân și ajutorul trebuie să mai dureze. Avem și noi experiența inundațiilor din 2005 și știm ce înseamnă să ajutăm continuu o comunitate, atât cu alimente cât și cu materiale de construcții”, spune  Corneliu Vaida, iniţiatorul acestui demers.

Mai multe trupe rock s-au reunit pentru a susține un spectacol și de a contribui la strângerea de fonduri pentru sinistrații sârbi. Astfel, vor urca pe scena trupele Desant şi Texas Flood, programul va continua cu un microrecital Burning Table, iar apoi va avea loc un jam session la care participă chitariştii Bujor Hariga, Mircea Bunea, Saşi Vuscan şi Zsolt Szabo, avându-i la microfon pe Bogy Nagy şi Mirela Iacob.

Toți cei care doresc să ajute cu donații în bani o pot face inclusiv până în 15 iunie, la casieria Filarmonicii Banatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.