Nicolae Robu

Astăzi a fost o zi agitată pentru primarul Nicolae Robu, și aceasta datorită veșnicilor atacuri dintre el și adversarii politici PSD.

Dacă vineri, în cadrul conferinței de presă săptămânale, edilul orașului făcea niște aluzii nu prea subtile la cei din PSD – Nu discut despre persoane, că nu am ajuns să discut despre un terchea-berchea – aceștia nu au ratat șansa de a ridica mingea la fileu și au trimis presei o scrisoare deschisă semnată de consilierii PSD, prin care își exprimă nemulțumirile în legătură cu afirmațiile primarului la adresa lor.

Nicolae Robu nu se lasă mai prejos și răspunde public acestei scrisori printr-o postare pe internet în care enumără absolutt toate proiectele realizate pe fonduri de când este primarr al orașului. Cu toate că tonul scrisorii deschise semantă de PSD are un ton deosebit de politicos, răspunsul edilului aduce încă o jignire adversarilor săi, ”trăgând de urechi” presa care nu este de acord cu el, sau nu promovează non- valoarea de care s-a înconjurat, conștient sau inconștient.

Și dacă tot se poartă citate, am putea încheia cu următorul: Uită-te la bârna din ochiul tău, iar apoi la paiul din ochiul altuia. 

Scrisoarea consilierilor PSD: scrisoare04.07

Postarea primarului Nicolae Robu: https://www.facebook.com/groups/impreuna.pentru.timisoara/?fref=nf

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.