RE/MAX, una dintre cele mai mari companii imobiliare din lume începe o amplă campanie de extindere în România, iar până la finele acestui an și-au propus să deschidă primul birou imobiliar pe piaţa din Timişoara, pentru ca în viitor să ajugă la cinci.

„Încă de la preluarea master-francizei RE/MAX România în 2013, Timişoara s-a aflat pe lista oraşelor în care ne-am dorit să ne extindem cu noi birouri deoarece este una dintre primele trei mari pieţe imobiliare din România şi are un potenţial extraordinar de creştere pentru următoarea perioadă”, a declarat Răzvan Cuc, Director Regional RE/MAX România.

Acesta a subliniat, de asemenea, că piaţa de real-estate din Timişoara este una foarte dinamică, care, pe lângă un număr ridicat de tranzacţii imobiliare, are şi un mix de tranzacţii office, industriale şi de retail foarte echilibrat. Mai mult, în 2014, piaţa din capitala Banatului a înregistrat o creştere a preţurilor dată de cererea mare pe segmentul rezidenţial.

 „Timişoara are preţuri medii mari, atât la închiriere cât şi la vânzare/cumpărare, raportat la alte oraşe din România. Însă este important că este o zonă unde se construieşte mult, mai ales pe segmentul rezidenţial, şi acest lucru arată că piaţa este în revenire”, a mai spus Director Regional RE/MAX.

În ceea ce priveşte agenţiile imobiliare de pe piaţa din Timişoara, Răzvan Cuc a afimat că în acest moment Timişoara are un număr semnificativ de birouri, cu toate că perioada de criză a înjumătăţit numărul acestora. Mai mult chiar, în contextul creşterii pieţei, şi numărul agenţiilor imobiliare se va majora.

 

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.