codecs
codecs

CODECS, cea mai importantă companie din domeniul educației business din România, va deschide la Timișoara, Centrul Regional Vest. Compania a fost înființată în 1993 și are o vastă experineță în derularea programelor de pregătire profesională și personală a adulților. De asemenea, alături de una dintre cele mai importante universități din Marea Britanie, CODECS a oferit programe de dezvoltare pentru managerii de top din întreaga țară.

Gândite ca o cale accesibilă și profesionistă către o carieră în management, programele CODECS oferă cunoștințe de bază privind aspectele funcționale ale managementului și dezvoltă, în același timp, abilitățile absolut necesare managerilor. CODECS dispune de resursele necesare unui proces de învățare la cele mai înalte standarde prin Centrele sale de Training din București și – luna aceasta – Timișoara, o echipă de specialiști cu certificări internaționale precum și propria editură.

Programele sunt adaptate tuturor celor care doresc să-și îmbunătățească abilitățile și cunoștințele, indiferent de vârsta sau nivelul de experiență, sunt flexibile și inovative ca metodologie și tematică. Dorința de perfecționare continuă ne ajută să facem față celor mai mari provocari și exigențe în domeniu reușind să acoperim toată paleta de servicii de instruire pentru adulți, oferind soluții de training personalizate cât și programe cu acreditare națională și internațională.

Noul centru de training și vânzări din Timișoara va urmări tradiția perpetuării curriculei CODECS abordand extensiv prin programele sale de formare domeniile managementului general, de proiect, operațional și Business Intelligence cât și managementul proceselor și calității Lean Six Sigma și managementului strategic – prin pachetele sale de cursuri acreditate internațional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.