Doamnele şi domnişoarele din Timişoara sunt invitate să pedaleze, “cochete” pe biciclete. Sâmbătă, Verde pentru Biciclete organizează o tură ciclistă, pe o distanţă de aproximativ 10 kilometri. Întâlnirea bicicliștilor va avea loc de la ora 10, pe platforma Timco.

„În comunitatea timișoreană există un număr considerabil de femei care au adoptat bicicleta ca mijloc de transport zilnic. Bicicleta nu mai este doar un mijloc de recreație de weekend, ci si un mod de exprimare și mai mult, un stil de viață. Femeile sunt active, atente la tendințele și la ultimele noutăți  din domeniul sănătății, modă, sport, cultură, ecologie, sunt proactive și adesea devin modele pentru cei din jur. Femeile adoptă mersul pe bicicletă datorită beneficiilor aduse pentru sănătatea, frumusețea, starea de bine și senzația de libertate simțită pe două roți. Acestea sunt motivele pentru care Verde pentru Biciclete pregătește și în acest an un eveniment destinat celebrării feminității”, spune Romina Faur, coordonatorul evenimentului.

Astfel, de la ora 11 traseul este următorul: Platforma Timco – Calea Circumvalațiunii – Calea Torontalului – Grigore Alexandrescu – Strada Dr. Grigore T. Popa – Calea Sever Bocu – Calea Aradului – Calea Alexandru Ioan Cuza – Strada Oituz – Bulevardul Take Ionescu – Piața Badea Cârțan – Podul Dacilor- Splaiul Nistrului – Parcul Poporului.

Pentru că se dorește a fi un eveniment cu stil, la „Cochete pe Biciclete” vor fi prezenți designeri vestimentari și de accesorii din Timișoara.

Tura ciclistă „Cochete pe biciclete” se va încheia cu o festivitate de premiere. Vor fi acordate trei premii care constau în vouchere pentru recondiţionarea bicicletei într-un atelier de profil din Timişoara.

(sursa foto: www.ciclism.ro)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.