1B-dul Republicii nr. 2.1

O noua cladire de patrimoniu din orasul de pe Bega e pe cale de a intra in proprietatea celor de etnie. Se pare ca romii au cumparat doua apartamente in imobilul aflat pe bulevardul Republicii nr. 2, cladirea Materna. In urma cu cativa ani, douazeci de familii au cumparat apartamentele in baza Legii 112/1995, potrivit viceprimarului Traian Stoia.

“A fost destul ca doua apartamente care aveau un hol comun si niste dependinte comune sa se vanda si in aceste spatii a intrat o familie numeroasa de tigani. Domnul Jurj, sot al doamnei Lucia Szeifert, dar cumparator in acte apare Dorica Iovanovici, traitoare intr-un sat din judetul Mehedinti. Acolo se demoleaza ziduri, unele cu rol important in rezistenta cladirii. A intervenit politia, care da amenzi. Se fac lucrari si acum asteptam sa vedem continuarea. Speram ca oamenii de acolo sa nu mai vanda indiferent de ceea ce se intampla (…) Oamenii nu s-au plans deocamdata ca sunt sicanati. S-au plans doar ca e galagie si ca se incalca anumite norme de convietuire”, precizeaza Traian Stoia.

Totodata viceprimarul sustine ca cele doua apartamente au fost cumparate cu sume foarte mici: 79 mii euro, respectiv 89 mii euro, avand in vedere ca acestea sunt spatioase si sunt plasate intr-o zona ultracentrala.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.