Trupa circului Toredo, din Bucureşti, a poposit de câteva zile în oraşul nostru, motiv de mare bucurie pentru copii şi nu numai.

Aşa cum este firesc, spectacolele lor încep în forţă, captivând atenţia spectatorilor prin numere de magie, dresuri de ponei şi cai, momente de  iluzionism, clovni, numerele de acrobații împreună cu adrenalina combinată cu artă, fără să lipsească reptilele şi o maimuţă pusă pe şotii.

Circul din România ignorat de Ministerul Culturii

Managerul circului, Ciprian Ţuţulică, provine dintr-o familie de artişti, el este cea de-a treia generaţie şi este mâdru de ceea ce face. În momentul de faţă este singurul circ din ţară cu artişti români, celelalte au dat faliment.  Cu toate acestea, până în prezent nu au găsit niciun ajutor din partea Ministerului Culturii. Absolut toată activitatea pe care o desfășoară este realizată prin propriile forţe şi resurse.

“ Noi suntem plecaţi pe an, cred că avem adunat o lună şi jumătate. Acum am fugit repede şi am dus copii la şcoală şi ne-am reîntors tot în aceeaşi zi cum ar veni, în aceeaşi noapte, adică am ajuns, ne-am luat biletele pentru seara. Am venit aici pentru că am susţinut primul spectacolul.”, a declarat Ciprian Ţuţulică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.