robu in consiliul local
robu in consiliul local

Consilierul local (PSD) Alfred Simonis a fost atacat pentru încă odată de edilul Timișoarei în cadrul ședinței consiliului local.

Avalanșa de amenințări a pornit de controversatul subiect RETIM, subiect care a ajuns și în presa națională. De asemenea, Simonis a pus și câteva întrebări incomode cu referire la abonamentul primarului plătit de către RETIM și Mercedesul pe care acesta îl folosește zilnic, mașină pusă la dispoziția sa de către aceeași societate.

” Chiar mă bucur că am ajuns la acest subiect. Un grup infracțional de tip mafiot cu susținere politică, zi de zi mă calomniază, dar va fi dat în judecată pentru presiunea pusă asupra mea și pentru calomnie. La mafioți eu nu voi ceda niciodată, voi demasca grupurile mafiote din Timișoara ”, spune Nicolae Robu.

Însă lucrurile nu s-au oprit aici, edilul și-a adus aminte și de grupurile din presă care vor să îl denigreze:

” Eu nu răspund indivizilor de cea mai joasa speță.  Va urma o plângere penală din partea mea….calomnierea mea s-a terminat. Am tăcut aproape un an și nu am dat replici unor oameni care nu au nicio legătură cu jurnalismul și vine momentul devoalării lor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.