Chirurgia estetica

Româncele care optează pentru operații estetice aleg să-și mărească sau să-și ridice sânii, să-și modifice forma nasului, să scape de riduri ori să aibă o talie perfectă…totul peste noapte. Lor li se alătură femeile care preferă înfrumusețarea non-chirurgicală. Este vorba de injecțiile cu botox sau acid hialuronic.

Specialiștii esteticieni vorbesc despre o gamă de intervenții non-invazive. Mai nou, până și rinoplastia a fost înlocuită cu câteva injecții.

Prețurile acestora variază între 150-550 euro. Astfel, modelarea buzelor costă 350 euro, tratarea ridurilor cu botox 140 de euro, corecția nasului 550 de euro, iar topirea grăsimii prin lipoliză 150 de euro.

Potrivit unui studiu realizat de Societatea Internațională de Medicină estetică, țara noastră se află pe locul 25 în lume la intervențiile de înfrumusețare efectuate într-un an.

Piața chirurgiei estetice depășește anual 70 de milioane de euro. O cifră generată de 200 de doctori și de 100.000 de intervenții, multe dintre ele și în rândul bărbaților. În ultimii doi ani, ponderea domnilor care apelează la astfel de servicii a crescut cu 20%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.