centru reeducare Buzias

Centrul de Reeducare de la Buziaş este suprasolicitat, astfel că mai sunt disponibile doar şase locuri. Reprezentanţii instituţiei spun că, dacă situaţia o va impune se vor putea amenaja noi camera, care să îi găzduiască pe minorii internaţi.

În prezent, Centrul de Reeducare de la Buziaş are o capacitate de 108 locuri, iar aici sunt internaţi 102 minori.  În situaţia în care numărul minorilor internaţi ar creşte semnificativ, centrul dispune de patru pavilioane a câte 330 metri pătraţi fiecare, unde pot fi amenajate noi camere de cazare.

”Din experiența celor zece ani de activitate vă putem spune că niciodată nu a fost depășită capacitatea de deținere, existând o corelație între numărul celor puși în libertate și a celor noi depuși. În situația în care numărul minorilor internați ar crește semnificativ, un singur pavilion de cazare din centru are o suprafață de 330 metri pătrați, spațiu ce ar permite amenajarea unor noi camere de cazare, Centrul de la Buzias beneficiind de patru astfel de paviloane”, precizează purtătorul de cuvânt al Centrului de Reeducare Minori Buziaș, Lavinia Soloțchi.

În Centrul de Reeducare de la Buziaş lucrează 112 persoane , care asigură atât funcţionarea sectorului administrativ, cât şi a celui educaţional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.