Ediția cu numărul 6 a evenimentului Angajatori de TOP Timișoara se pregătește să își deschidă porțile. Astfel că, în 13 și 14 martie Centrul Regional de Afaceri din Timișoara va găzdui acest eveniment amplu, care va găzdui 2150 de aplicații, 21 de programe de intership&trainee, vor fi organizate 15  conferințe la care vor fi prezenți aproximativ 200 de specialiști HR.

Iată cum puteți aplica la joburile deschise de angajatori:

  • se descarcă de pe www.hipo.ro un CV BarCODE, cu care se poate aplica la toate joburile
  • pentru cei care nu au un cont pe www.hipo.ro trebuie să își creeze un cont de unde se poate descărca CV BarCODE pentru angajatori de TOP.

Persoanele care vor fi prezente de-a lungul celor două zile vor primi sfaturi despre cum se redactează corect un CV, toate aceste informații se pot obține la standul CV Experts.

angajatori de top2

În urma informațiilor primite din partea companiilor prezente la edițiile anterioare Angajatori de TOP a reieșit că aproximativ 25% dintre joburile deschise sunt acoperite în urma participării la eveniment. Alexandru Sulan este unul dintre cei care și-au găsit job în urma participării la Angajatori de TOP Timișoara.

„Am participat la Angajatori de TOP și am aplicat pentru postul de Quality Engineer SP în cadrul firmei Valeo, la 2 săptămâni dupa eveniment am fost sunat să particip la primul interviu, iar după câteva zile de la interviu mi s-a facut oferta de agajare. Experiența de la Angajatori de TOP a fost una foarte placută pentru mine deoarece am avut ocazia să discut cu angajatorii față în față și să aud direct de la ei, care le sunt cerințele pentru diferitele posturi pentru care ași vrea să aplic. Unul din motivele, care cred eu, că m-au scos în evidență față de ceilalți candidați a fost faptul că în CV am încercat să pun accent pe scurta dar intensa mea experiență din firma la care lucram anterior”- Alexandru Sulan, Quality Engineer (Special Product), Valeo Lighting Injection.

În cele doua zile ale târgului de joburi Angajatori de TOP sunt așteptati peste 5. 000 de vizitatori, persoane cu experiență, dar și studenți și proaspăt absolvenți care pot aplica atât la joburile deschise de cele peste 50 de companii, dar și la programele de internship și management trainee. Printre angajatorii care vor avea deschise pozitii pentru astfel de programe sunt: Alcatel-Lucent, Atos IT, ATOSS Software, Beespeed, Continental, Flextronics, Hartl Connect, Huawei Technologies, Infobest, IT Vizion, KFC, KPMG, Lidl, Microsoft, Plexus, P&G, Sustainalytics, Visma Software.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.