Cel mai apreciat spectacol de dans din lume – Lord of the Dance – revine pe 11 octombrie 2015, în Timișoara. După 20 de ani de spectacol și succes, Michael Flatley prezintă un show cu totul nou, un spectacol de excepție ce a cucerit deja publicul internațional. ”Lord of the Dance – Dangerous Games” se va desfășura la Sala Olimpia din Timișoara, și se anunță a fi spectacolul toamnei pe scena culturală românească.

 Aflați în turneu mondial, irlandezii care dau viață poveștii puse în scenă de Michael Flatley, vor face o nouă oprire în capitala Banatului pentru un spectacol de excepție. De data aceasta, spectatorii vor vedea o abordare inedită, neașteptată, în care coregrafia, efectele vizuale și luminile îi vor introduce într-o lume mitică și captivantă. Spectacolul de sunet și imagine, cunoscut în întreaga lume drept cel mai de succes show exprimat prin limbajul universal al dansului, prezintă de fapt o incursiune în folclorul irlandez, bazată pe lupta dintre Bine și Rău.

 În noul show – Dangerous Games, Flatley a decis să păstreze pentru public câteva dintre numerele celebre din ”Lord of the Dance”, însă grandioasei reprezentații i-au fost adăugate proiecțiile holografice 3D, un sistem ce combină iluziile optice cu tehnologiile de ultim moment, pentru a crea efecte vizuale tri-dimensionale, oferind spectatorilor o experiență unică. Lupta dintre Bine și Rău este mai acerbă ca niciodată, publicul va fi pentru câteva ore parte a unei lumi mitice în care lupta dintre personajele pozitive și spiritele rele se va face pe aceeași scenă.

Acest „show time extravaganza”, cum a fost numit de jurnaliștii de la Los Angeles Times, va încânta publicul cu elemente spectaculoase de coregrafie, dar și cu momente artistice de excepție, deoarece pe lângă zecile de campioni la dans care vor fi prezenți pe scena de la Timișoara, cântăreața Nadine Coyle va juca rolul zeiței Erin.

Așadar, măreția și grandoarea noului spectacol Lord of The Dance – Dangerous Games  vor umple din nou scena culturii bănățene pe 11 octombrie, la Sala Olimpia, începând cu ora 20:00.

Foto: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.