Dupa un an de la redeschiderea Parcului Copiilor din Timisoara, caruselul nu poate fi inca utilizat. La inceputul lunii iulie, 2012, prefectul de Timiş, Eugen Dogariu, anunta ca in parc au fost sesizate cateva probleme, in urma controlului efectuat de reprezentantii Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului. Printre problemele identificate se numara si faptul ca Institutia Statului Responsabila de Asigurarea masurilor de functionare in conditii de siguranta a instalatiilor si echipamentelor, conform prevederilor legale, nu isi daduse acordul asupra functionarii caruselului. Acest lucru se intampla la aproximativ o luna de la redeschiderea Parcului Copiilor. La mai bine de un an de atunci, copiii inca asteapta momentul in care sa se bucure de carusel.

Una dintre problemele autoritatilor locale ar fi lipsa de personal care sa se ocupe de intretinerea Parcului Copiilor. Din acest motiv, au mai existat probleme si in ceea ce priveste functionarea barcutelor In acest sens, este luata in calcul posibilitatea de a permite unei societati comerciale sa se ocupe de administrarea parcului.
Momentan, Municipalitatea este inca in asteptarea avizului de functionare al caruselului din Parcul Copiilor, care conform afirmatiilor viceprimarului ar trebui sa fie functional, in maxim 10 zile.

Daniela Petolea

Category: News & Politics

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.