Vremea deosebit de caldă pentru această perioadă, pare să țină cu dorința primarului ca până de Crăciun să inaugureze pasajul Michelangelo.

„Suntem în grafic, eu sper ca această dorință a mea,  poate arzătoare, de a da drumul la circulație complet, pe toată intersecția Michelangelo, inclusiv în partea subterană, până înainte de Crăciun, se va materializa” spune Nicolae Robu

Astfel, edilul a declarat că se lucrează în forță pe șantier și s-a ajuns la progrese semnificative, iar la suprafață, doar o porțiune mică spre Bega, nu este betonată deoarece porțiunea respectivă reprezintă o cale de acces pentru macarale și excavatoare.

Totul este pregătit ca în două săptămâni să se treacă la asfaltare, depinde doar de cât de repede se va consolida betonul. Ieri au fost pregătite două radiere pentru turnarea fundației, iar pe parcursul acestei zile sau mâine va începe betonarea de egalizare pe cel puțin încă un tronson. Dacă vremea va rămâne așa, atunci există premise ca până la sfârșitul săptămânii viitoare să fie betonat totul. Amenajarea spațiilor verzi a început de săptămâna trecută, trotuarele sunt și ele pregătite, bordurile sunt puse, iar acum se lucrează la pavaj.

Mai rămâne de văzut cât de cuminte a fost primarul nostru.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.