Începând cu acest an CCIAT pune la dispoziția firmelor un nou serviciu – RISC PARTENER – care vine în ajutorul acestora pentru a identifica gradul de risc al unui viitor partener de afaceri.

Ce este RISC PARTENER?

Risc Partener este un certificat de rating de tip „semafor”. Roșu semnifică risc foarte crescut, galben risc peste nivelul mediu, verde risc scăzut. Scara valorică de notare a companiilor este de la 1 la 10. Raportul este însoţit de o analiză extinsă a companiei pentru care se execută interogarea. 

Certificatul Risc Partener furnizează informații juridice și financiare actualizate despre afacerile din România, inclusiv limita recomandată de credit marfă.

Certificatul Risc Partener asigură un set de informaţii complexe, bazate pe rezultatele financiare ale companiilor, sintetizate într-un mod foarte accesibil utilizatorului final, fiind un instrument esențial pentru creionarea deciziilor de afaceri.

Avantajele utilizării raportului Risc Partener:

  • Calcularea indicilor de lichiditate şi solvabilitate, conform standardelor general agreate;
  • Prezentarea unei structuri eficiente şi concise;
  • Generarea de explicaţii extinse, accesibile, inclusiv pentru utilizatori fără background financiar-economic aprofundat;
  • Oferirea unei radiografii a evoluţiei companiilor;
  • Prezentarea unei analize pragmatice cu privire la stabilitatea companiilor şi probabilitatea acestora de insolvenţă.

Începutul unei relaţii de afaceri trebuie să se bazeze pe informaţii verificate în timp real despre parteneri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.