cociobea sorin

În cursul ședinței ordinare care a avut loc astăzi la CJT, consilierul județean PSD, Sorin Cociobea a anunțat că părăsește partidul și devine independent. Printre motive a enunțat ca principal cazul Șova, spunând că nu e posibil ca parlamentarii să obstrucționeze justiția.

Sorin Cociobea a intrat în PDL în 2003, unde a activat până anul trecut în septembrie, când nemulțumit de alianța PNL-PDL, a hotărât că este timpul să schimbe tabăra, intrând în PSD.

Cociobea a mai precizat că nu știe sigur dacă era membru PSD fiindcă nu a avut carnet și nu a plătit nicio cotizație la partid.

La finalul plenului acesta s-a arătat deosebit de mulțumit de alegerea sa declarând că este „primul politician care se scapă de cancerul politic fără tratament„. Pe de altă parte, nu demult era unul dintre cei care credeau cu tărie în politica lui Ponta și a făcut tot ce se putea pentru a o susține. De asemenea, noul consilier independent a ținut să precizeze că momentan nu a purtat discuții cu PNL sau alte partide, iar pe viitor va face ceea ce crede că este mai bine pentru județul nostru.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.