ADRIAN ORZA
ADRIAN ORZA

Candidatul independent Adrian Orza ne-a dezvăluit că nu i-a fost greu să strângă cele 4.000 de semnături pe listele de susținători. Acesta crede că timișorenii au tras un important semnal de alarmă, un semnal care arată cât se poate de clar că fără implicare nu se poate schimba nimic.

Cu toate că a fost curtat de mai multe partide Orza a preferat să rămână independent conștient fiind de faptul că din această poziție totul este mai greu, începând cu strângerea de semnături necesare depunerii dosarului de candidat, până la campania electorală propriu-zisă.

” Până în ultima clipă am fost dorit pe listele partidelor. Am refuzat locurile calduțe oferite și perspectiva unor funcții ce urmau să vină la ” masa verde ”. Am spus că merg înainte, doar ca independent. Indiferent de rezultat. Oricum, chiar în acest moment, pot spune că deja am caștigat. Pentru că alegerile și ce reprezintă ele, nu înseamnă nimic fără emoția care ți-o dau cei care cred în tine. Și eu am câștigat deja asta! ”, Adrian Orza.

În acest moment este foarte clar că legislația în vigoare, care reglementează modalitatea de calcul a semnăturilor necesare pentru depunerea candidaturii este depășită și total incorectă. Nu pot fi aplicate aceleași condiții pentru independenți ca și pentru candidații care au suportul partidului din care fac parte. Orza este de părere că ar trebui încurajată implicarea civică, mai ales în alegerile locale, lucru care momentan nu este posibil.

În ceea ce privește minusurile din administrație, primul pe listă este primarul, ca instituție.

” Un primar este în slujba oamenilor, nu e ales să fie dirigintele lor, să îi certe de fiecare dată când nu sunt de acord cu el, să îi jignească. Apoi e vorba de viziune, ea trebuie să fie rezultanta dorințelor societății, NU ALE UNUI SINGUR OM. Acum e nevoie urgentă de lista proiectelor pentru următorul exercițiu bugetar UE. Actuala administrație a trăit din proiectele lăsate de vechea administrație,  gândite și aprobate spre finanțare ”, spune Adrian Orza.

 

4 COMENTARII

  1. Consider ca daca esti un om onest si iti iubesti semeni cistigul iti e garantat. Mai greu va fi dupa ce esti ales primar si esti independent trebuie sa ai grija pe cine ai la dreapta si la stinga ta SUCCES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.