Primăria Timişoara vrea să includă Capela Kimmel din Cimitirul din Calea Buziaşului pe lista monumentelor istorice, asta după ce membrii clanului Cârpaci nu au mai plătit concesiunea pentru locul de veci din 2012.

În urmă cu câteva luni, viceprimarul Traian Stoia, dezvăluia faptul că membrii clanului Cârpaci ar fi intrat abuziv în posesia Capelei Kimmel. De cealaltă parte, membri clanului de rromi susţineau că ar fi cumpărat capela la Frankfrut. Luni, viceprimarul Stoia, a spus că rromii nu am mai plătit concesiunea monumentului din 2012. „În urma cercetărilor pe care biroul specializat din primărie le-a făcut, s-au găsit nişte acte elaborate la cabinete de notari publici din Germania şi pe cale de consecinţă în urma faptului că din 2012 nu s-a mai achitat concesiunea pe locul de veci pentru acestă capelă, primăria propune includerea în lista monumentelor istorice şi întreţinerea prin prisma instituţiei noastre”, a spus, luni, viceprimarul Traian Stoia.

Viceprimarul Traian Stoia spune că în capelă ar mai fi înhumaţi şi membri familiei de industriaşi Kimmel. Stoia mai spune că ancheta privind felul în care clanul Cârpaci au obţinu capela continuă. „Înăuntru au rămas îngropaţi şi cei anteriori proprietari, nu au fost mutaţi de acolo. Sunt şi Cârpaci înăuntru. Problema este dacă ei au făcut modificări la componenţa morţilor de acolo. Se fac cercetări de către poliţie şi se va ajunge la o concluzie pe care primăria trebuie să o pună în operă. Deocamdată primăria este propritară pe acest edificiu prin faptul că nu au mai achitat concesiunea din 2012. Deshumările şi înhumările după părerea mea sunt ilegale”, a mai spus Stoia.

2 COMENTARII

  1. Cât timp le mai permiteţi domnilor, acestor infractori rromi sa facă ordinari si sa ne fure pe noi Timisorenii ?Au ajuns de la cort sa aibe 100 si ceva de case, toate prin ordinari cu diferiţi notari si diferite tertipuri de a fenta sistemul juridic si nici acum nimeni nu le vine de hac.Cât le mai permitem acestor impostori sa ne batjocoreasca si sa ne creadă proşti si tâmpiti?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.