Mii de fani ai sportului  timisorean s-au adunat duminica, in Piata Operei ,in cadrul unui concert organizat, pentru a-i primi pe campionii RCM Timisoara. Fanii galben albastrilor  au avut ocazia de a vedea si trofeul, obtinut pentru titlul de campioana a Romaniei. Timisorenii au strigat minute bune “Campionii, Campionii!”, spre incantarea “ eroilor” orasului.

Dupa un meci dificil, RCM a trecut de CSM Baia Mare , facand din Timisoara campioana Romaniei la rugby , pentru cel de-al doilea an consecutiv.

–-Ok33Mi4-SC0

Nu de acelasi tratament a avut parte edilul orasului, prezent si el in Piata Operei  pentru  a felicita rugbystii. Se pare ca timisorenii nu au putut uita faptul, ca in urma cu un an, primarul le promitea ca vor putea sa joace pe stadionul CFR . Cum acest lucru nu s-a intamplat , multimea din piata l-a intampinat  pe edil cu un val de antipatie. Valul de huiduieli la adresa edilului a determinat  reactia prompta  a organizatorilor , care au reusit sa opreasca  momentul jenant pentru Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.