sala olimpia moloz

Sala Olimpia, locația aleasă pentru desfășurarea Campionatului European de Baschet Feminin reprezintă un pericol pentru spectatori și trecători. Azi-noapte o bucată de doi metri de tencuială a picat de la o înălțime de 10 metri de pe fațada clădirii în locul unde este trafic pietonal.

Incompetența definește municipalitatea timișoreană

Vă facem cunoscut faptul că acum trei ani a mai picat o bucată de pe partea cealaltă, de dimensiuni puțin mai mici, fără ca să se sesizeze cineva. Mai mult, după ce s-a stabilit locația de desfășurare a campionatului la Sala Olimpia, fiindcă cea Polivalentă nu este finalizată, o echipă de la Primăria Timișoara împreună cu Nicolae Robu a evaluat costul reparațiilor ce trebuie făcute, fără să includă în cost și fațada care este mult deteriorată.

Robu a introdus pe ordinea de zi, în 20 martie, la ședința consiliului local, un punct suplimentar cu reparații, care includ vestiare, toalete, un spațiu mare pentru conferințe, toate fiind lucrări de interior, nefiind incluse și cele de exterior.

Organizarea competiției la Timișoara în pericol pentru a doua oară!

Nu este posibil ca la două săptămâni după evaluarea degradării unei clădiri, pentru un eveniment atât de important, să se desprindă bucăți imense de tencuială exterioară, care pot pune în pericol vieți. În weekend Sala Olimpia a fost plină de spectatori care au venit la meciul de baschet.

Incompetența administrației Robu pune în pericol pe lângă oameni și evenimentul în sine, fiindcă reparația clădirii pe exterior nu a fost inclusă în proiectul făcut cu o săptămână în urmă.

Lucrările de la Sala Olimpia au început înainte de a fi aprobate prin vot de Consilierii Locali. O firmă, a primit prin încredințare directă întreaga lucrare, începând de vineri dimineața renovarea, în condițiile în care ședința consiliului local era la ora 14 în aceeași zi.

Puține șanse să mai avem Campionatul European la Timișoara !

Problema administrației Robu în acest caz este că întreaga lucrare de renovare interioară costă 590000 lei, în acest sens renovarea exteriorului este IMPOSIBILĂ. Fiindcă lucrarea ar trece cu mult de 100.000 de euro și în acest caz, conform legii, ar fi nevoie de licitație.

2 COMENTARII

  1. Mulțumim primăriei pentru susținerea sportului timișorean , minciunile continuă, mai băgați vreo 2 milioane la acs că nu ne interesează un campionat european, Bravo ”edililor”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.