fabrici branduri internationale

Branduri internaţionale precum Gucci, Prada, Louis Vuitton, D&G, Miss Sixty, Furla,Tosca Blu, Max Mara, Nero Giardini sau Tod’s îşi produc liniile vestimentare în România.

Astfel, Louis Vuitton deţine în țara noastră două fabrici la Sibiu: în localitatea Cisnădie, respectiv Avrig. Acolo se produc genţile şi pantofii Louis Vuiton made in România. Fabricile sunt proprietăţi ale celebrei casei modă Louis Vuitton.

Tot Sibiul găzduieşte şi brandul Prada. La fabrica de marochinărie se găsesc  poşetele și  curelele brandului italienesc.

În ceea ce priveşte colecţiile de pantofi, acestea sunt produse în București. Mai mult, liniile de încălţăminte Prada se mai fabrică la Craiova şi Braşov.

Lista mărcilor renumite de încălţăminte ce sunt prezente în unităţile de producţie din Bucureşti este lungă: de la Prada şi Dolce&Gabbana la Tod’s, Max Mara şi chiar Rossignol.

Brandul de lux D&G se fabrică şi la Arad, iar Max Mara mai are o linie de producţie a pantofilor în Sibiu.

Nici Clujul nu se lasă mai prejos când vine vorba de fashion, brandul Gucci fiind produs aici, alături de Miss Sixty şi Fornarina.

Alte branduri italieneşti precum Nero Giardini, Rossetti sau Tosca Blu deţin puncte de fabricaţie în Braşov, Oradea și Sibiu. La Braşov se află şi o altă fabrică ce îşi pune eticheta pe brandul Tod’s.

În Timişoara găsim mărci produse în sistem lohn precum: Bikkenbergs, Paciotti, Roberto Botticelli şi Solomon. În localitatea Jimbolia  sunt produse colecţiile companiei Otter, iar în municipiul Beiuș din județul Bihor se fabrică produsele casei Veronella.

Unele dintre aceste fabrici au puncte de desfacere şi comercializează o parte din ceea ce produc pentru export. Altele nu, totul depinde de contractul cu brandul internaţional.

(Sursa: InCont.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.