Bloc Liviu Rebreanu nr 141
Bloc Liviu Rebreanu nr 141

Astăzi au zburat plăci de tablă de la un bloc de pe Bv. Liviu Rebreanu nr.141, unde lucrarea de reabilitare termică a fost finalizată acum o lună.

În urma vântului de astăzi, un bloc reabilitat termic de către Primăria Timișoara, pe fonduri europene, a pierdut bucăți de tablă de pe acoperiș, datorită faptului că plăcile nu au fost fixate bine. A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a asigura zona.

Un timișorean ne-a trimis imagini de la fața locului, în care se poate vedea acoperișul afectat în urma unor rafale de vânt.

Reabilitarea la blocul de pe strada Bv.Liviu Rebreanu nr.141 a fost contractată de firma GENERAL MANAGEMENT CONSTRUCTION GROUP SRL la valoarea de 515.450,84 lei fără TVA, la data de 15.05.2015, prin licitație publică.

Reabilitarea termică a blocurilor din Timișoara este unul dintre proiectele cu care Nicolae Robu încearcă să se mândrească ori de câte ori are ocazia, însă realitatea este că firma care a executat lucrarea, de pe Bv. Liviu Rebreanu nr.141, a făcut un lucru de mântuială, cel puțin la acoperiș. De recepția lucrării nici nu are sens să pomenim, deoarece locatarii blocului ne-au spus că nu a fost făcută de către Primăria Timișoara.

 

Bloc Liviu Rebreanu nr 141
Bloc Liviu Rebreanu nr 141

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.