Un tânăr de 29 de ani, sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost implicat într-un accident rutier în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Topolovăţu Mare. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În noaptea de 11 spre 12 mai a.c., în jurul orei 03.50, poliţiştii Serviciului Rutier Timiş au fost sesizaţi despre faptul că pe D.N. 6, în localitatea Topolovăţu Mare, s-a produs un accident de circulaţie.

Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că un tânăr de 29 de ani a condus un autoturism pe drumul mai sus menţionat, din direcţia municipiului Lugoj spre Timişoara, iar la km 524 a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un cap de pod şi ulterior cu un stâlp de electricitate.

În urma accidentului, şoferul a suferit răni uşoare. Poliţiştii au procedat la testarea cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, tânărul fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a  alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.