În 24 – 26 aprilie la Bruxelles se va organiza unul dintre cele mai mari evenimente de promovare a zonei Banatului și Transilvaniei, un eveniment la care se așteaptă peste 10.000 de persoane. Până acum au fost discutate posibilele evenimente care pot fi desfășurate în acea perioadă. Ceea ce este sigur e că vor fi organizate întâlniri cu comisarii europeni precum și cu miniștrii belgieni.

Delegația Transilvaniei și a Banatului la Bruxelles se dorește o acțiune de ajutor pentru cetățenii din Timiș care vor să promoveze tot ceea ce înseamnă ofertă economic-culturală, turistică a județului.

“Am luat acest model care este preluat și de  provinciile din Polonia, de landurile din Germania, de regiunile din Spania, tocmai pentru că identitatea regional, în ansamblul României ca și stat permite uneori să promovăm mai bine tot ceea ce înseamnă oferta locală, turistică, economică și sunt multe lucruri care pot fi întreprinse în acest sens”, concluzionează europarlamentarul PSD,Victor Negrescu.

În 23 și 24 aprilie România va fi reprezentată în Parlamentul European și va fi promovată cât mai bine zona Banatului și a Transilvaniei. Cel mai important este „să fim vizibili”, a fost concluzia europarlamentarului Victor Negrescu și a vicepreședintelui CJT, Călin Dobra.

Acest eveniment este primul de această anvergură organizat de europarlamentarul Negrescu, care a precizat că a fost adresată o invitație către toți cei care vor să participe, motiv pentru care merge în fiecare județ din această zonă, pentru a prezenta opiniei publice organizarea acestui eveniment.

Sursa foto: caleaeuropeana.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.