Potrivit purtătorului  de cuvânt ITPF Timișoara, Laura Milea, poliţiştii de frontieră timişeni au depistat luni, un cetățean român, care conducea un autoturism cu valabilitatea inspecției tehnice falsificată.

 „În data de 16.12.2013, în jurul orelor 22.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pentru a ieşi din România, cetăţeanul român Andrei D., în vârstă de 24 de ani, domiciliat pe raza judeţului Hunedoara. Tânărul conducea un autoturism marca Renault, înmatriculat în Bulgaria, proprietate a cetățeanului bulgar Lyuben P.”, precizează subcomisar Laura Milea.

 Oamenii legii au constatat că pe documentul care atesta valabilitatea inspecţiei tehnice, apăreau modificări a acestuia.

 Şoferul a declarat că nu are cunoştiinţă că documentul prezentat e falsificat si că  a împrumutat autovehiculul si documentele de la un cetăţean bulgar.

 Poliţiştii de frontieră timişeni au deschis o anchetă în acest caz, iar șoferului i-au întocmit  dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals.

           

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.