Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Naidăş–I.T.P.F. Timişoara au descoperit un autoturism marca “Land Rover”, ce figura în bazele de date ca fiind furat din Grecia, condus de un cetăţean român.

Ieri, în jurul orei 15.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Naidăş, judeţul Caraş Severin, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, Nicoleta G., în vârstă de 35 ani, cetăţean român, domiciliată pe raza judeţului Caraş Severin, la volanul unui autoturism marca “Land Rover”, an de fabricaţie 2000.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul în cauză figurează ca fiind furat, alertă introdusă de autorităţile greceşti.

Referitor la cele constatate, Nicoleta G. a declarat faptul că a cumpărat autoturismul în luna iunie 2015 din Timişoara, de la un cetăţean român, cu suma de 2500 euro şi nu avea cunoştinţă despre problemele semnalate.

Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar autoturismul în valoare de aproximativ 4.000 euro a fost indisponibilizat la sediul sectorului de frontieră până la finalizarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.