Autoritățile locale au intervenit pentru deszăpezirea podurilor şi intersecţiilor din Timişoara, începând cu această dimineata, de la ora 2:30. Totodată, de la ora 4:30 s-a intervenit şi pe traseele de urgenţă pentru mijloacele de transport în comun, ambulanţe, unităţi de învăţământ.

Astfel, sociatatea de salubrizare a desfăşurat acţiuni pentru deszăpezire în staţiile RATT şi pe trecerile pietonale, cu un număr de 100 de oameni.

Utilajele utilizate au fost: 7 răspânditoare mari şi sărăriţe cu lamă, 2 răspânditoare mici, 2 cisterne cu soluţie, 1 încărcător frontal, 1 tractor cu perie şi 1 TATA. De asemenea, pe străzi au fost răspândite aproximativ 150 tone de sare.

Societatea  Drumuri Municipale S.A. a pus la dispoziţie 4 răspânditoare, 4 lame, 4 autobasculante fiecare cu câte 10 tone de sare, 2 cisterne cu clorură de calciu, 1 încărcător cu volă, 1 caterpillar, 2 încărcătoare, 4 utilaje mici cu lamă şi sărăriţă pentru degajartea zăpezii şi împrăştierea de materiale antiderapante în zonele în care nu pot acţiona utilajele mari.

Personalul operativ este format din cinci echipe, care împrăştie materialul antiderapant în staţiile RATT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.