Apa AUR’A este o apă minerală naturală, provenită din Munții Banatului, care a reușit să ajungă peste hotare și să fie apreciată datorită calității sale. Produsul românesc se poate găsi în Europa, Asia și America, iar în Emiratele Arabe se află în faza de testare.

Procesul de îmbuteliere se face în  localitatea Ocna de Fier și îndeplinește toate cerințele standardelor de calitate într-o fabrică nouă, pe o linie complet automatizată.

Având un pH de doar 8,25 la sută, apa alcalină naturală a primit distincţia Superior Taste Award 2016 cu trei stele, la Bruxelles, din cadrul Institutului Internaţional de Gust şi Calitate. AUR’A este singura apă din România premiată cu trei stele, maximum posibil.

De ce ste deosebită apa AUR’A? Este filtrată în mai multe etape, conținând în mod natural coloizi de Au și Ag, de aici provenind și numele său.

„Apa nu se va distribui în supermarketuri deoarece se pune preţ pe calitatea apei, ce include automat preţuri mai ridicate. Produsul creat este altceva. Eu şi echipa mea am reuşit să aducem pe piaţă un produs de înaltă calitate. Un singur argument pentru a dovedi acest lucru este faptul că noi am decis să îmbuteliem apa doar în recipiente de sticlă. În plus, trăim într-o lume în care suntem prea săraci ca să cumpărăm lucruri ieftine”, a declarat Horaţiu Rada, administratorul şi asociatul CO AUR’A Mineral Water,.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.