Au fost anunțate primele curse charter pentru perioada iunie – septembrie 2016, acestea includ 5 destinații: Creta (Heraklion), Rhodos , Zakynthos, şi Antalya, plus o nouă destinaţie, Bodrum, Turcia.

“Am început anul cu veşti bune pentru locuitorii din vestul ţării, anunţând destinaţii noi de pe Aeroportul Internaţional Timişoara şi continuăm în acelaşi mod, prin a anunţa o nouă destinaţie de vacanţă, Bodrum. Dorim să existe cât mai multe zboruri de tip charter spre destinaţii turistice, oferind astfel posibilitatea unui număr cât mai mare de turişti să îşi petreacă vacanţa în locurile preferate. De altfel, suntem convinşi că şi anul acesta, la fel ca şi în anii precedenţi, numărul pasagerilor care vor zbura spre destinaţii de vacanţă va înregistra o creştere semnificativă.”, a declarat directorul Aeroportului Internaţional Timişoara, Daniel Idolu.

Zboruri charter spre destinaţia Creta – Heraklion se vor opera de două ori pe săptămână – în zilele de marţi şi miercuri. Zborurile operate în ziua de marţi vor începe în data de 7 iunie, cu orarul: decolare Timişoara la ora 13.15 aterizare Heraklion la ora 15.30. Zborurile operate în ziua de miercuri vor începe în data de 15 iunie cu orarul: decolare Timişoara la ora 13.05 aterizare Heraklion la ora 15.05.

Zborurile charter spre destinaţia Rhodos vor începe în data de 17 iunie şi vor avea o frecvenţă săptămânală, în fiecare zi de vineri, cu decolare din Timişoara la ora 13.10 – aterizare în Rhodos la ora  15.10.

Primul zbor charter cu destinaţia Zakynthos va începe în 13 iunie. Zborurile vor avea o frecvenţă săptămânală, în fiecare zi de luni, cu decolare din Timişoara la ora 13.05 – aterizare în Zakynthos la ora 14.50.

Zborurile charter spre destinaţia Antalya  vor avea două frecvenţe pe săptămână, în zilele de miercuri şi sâmbătă. Zborurile operate în ziua de miercuri vor începe în data de 7 iunie, cu orarul: decolare Timişoara la ora 13.40 aterizare Antalya la ora 15.55. Zborurile operate în ziua de sâmbătă vor începe în data de 18 iuniecu orarul: decolare Timişoara la ora 13.40 aterizare Antalya la ora 15.55.

Spre noua destinaţie de vacanţă – Bodrum, se vor opera curse charter în fiecare zi de joiîncepând cu data de 16 iunie, având următorul orar: decolare Timişoara la ora 14.45 aterizare Bodrum la ora 16.45.

Menţionăm că toate cursele charter mai sus enumerate vor fi operate de compania aeriană Blue Air. În continuare, agenţiile de turism oferă şi vacanţe cu destinaţia Mallorca şi Costa Brava, cu zbor pe ruta Timişoara – Barcelona, utilizând zborurile de linie ale companiei aeriene Wizzair în zilele de luni şi vineri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.