Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unui minor  14 ani şi a unui bărbat de 66 de ani, dispăruţi de pe raza judeţului Timiş.

 Poliţiştii timişeni au fost sesizaţi despre dispariţia unui  minor de 14 ani şi a unui bărbat de 66 de ani.

LINGURAR GABRIEL, de 14 ani,  ar fi plecat voluntar, la data de 20 aprilie a.c., de la domiciliu, din municipiul Timişoara, iar până în prezent nu a mai revenit.  Semnalmente: înălţime 1.60 metri, 60 de kg, ochi căprui, păr negru, tuns scurt. La data dispariţiei, minorul era îmbrăcat într-o geacă neagră din material textil, pantaloni blue jeans, cămaşă gri şi încălţat în pantofi sport roşu cu negru.

BUT IOAN, de 66 de ani, ar fi plecat, la data de 12 aprilie a.c., de la domiciliu, din comuna Giroc, judeţul Timiş, iar până în prezent nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime 1.65 – 1.70 metri, 82-84 de kg, constituţie normală, păr cărunt, tuns scurt, ochi căprui. Ca semne particulare prezintă cicatrici pe nas şi spate. La data dispariţiei, bărbatul era îmbrăcat într-o pulover gri, pantaloni maro, o şapcă verde şi încălţat în pantofi negri.

Oricine poate oferi detalii cu privire la cei doi dispăruţi este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.