Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei  Cenad–I.T.P.F. Timişoara au descoperit un autoturism marca Opel Astra, ce figura în bazele de date ca fiind furat din Franţa.

În data de 04.01.2016, în jurul orei 19.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român Mihai I., în vârstă de 67 ani, domiciliat pe raza judeţului Timiş, la volanul unui autoturism marca Opel Astra, înmatriculat în Franţa.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul în cauză figurează în bazele de date, ca fiind furat, alertă introdusă de autorităţile din Franţa, în data de 30.11.2015.

Persoana în cauză a declarat faptul că autoturismul a fost achizitionat de fiica sa, în urma cu 15 zile, de la un cetăţean român, cu suma de 2.000 euro şi nu avea cunoştinţă despre problemele semnalate.

Poliţiştii de frontieră au întocmit, în cauză, lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar autoturismul în valoare de aproximativ 2000 euro a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, până la finalizarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.