Peste 2000 de oportunități de cariera pentru cei care sunt în căutarea unui job.

Centru Regional de Afaceri va găzdui în perioada 13-14 martie cel mai mare eveniment dedicat angajatorilor de TOP.  Astfel, în ediția din această primăvară vor fi prezenți 50 de angajatori, care activează la nivel internațional, dar și companii locale. Sunt așteptați la eveniment aproximativ 5.000 de vizitatori care vor avea posibilitatea să discute cu peste 100 de specialiști din departamentele de resurse umane din cadrul companiilor prezente.

Comparativ cu ediția anterioară a evenimentului s-a observat un interes crescut al companiilor care își desfășoară activitatea în retail, FMCG și automotive. Nu pot fi ignorate nici domeniile IT, inginerie, consultanță, telecom, logistică, transporturi, finanțe-bănci și outsourcing.

Ceea ce este deosebit de important pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă este faptul că la această ediție companiile pun la dispoziția participanților un număr dublu de poziții comparativ cu ediția precedentă.

Până în prezent au fost confirmate un număr de 2150 de oprtunități de carieră, att pentru persoanele care au experiență în câmpul muncii cât și pentru persoanele care nu au experiență. Pozițiile sunt deschise în Timișoara, dar și în Lugoj, Iași, București, Cluj, Oradea, Arad Deva, Resita,, Pitesti, Bistrita, Sannicolau Mare, Caras-Severin, Brasov.

 Noutățile în ceea ce privește joburile pentru Timișoara

Odată cu dezvoltarea noilor tehnologii au apărut și oportunitățile de carieră care nu au existat în trecut, iar o parte dintre companiile prezente la angajotori de TOP, au astfel de joburi precum: UI developer, Big data Architect, SEO Specialist, Fieldwork Manager, Escalation Engineer.

Cele 2.150 de locuri de muncă se adresează unei game foarte variate de pregătire.

„Având cea mai agresivă expansiune, în ultimii ani, compania PROFI ROM FOOD  a fost recunoscută drept unul dintre cele mai active lanțuri de retail modern din România. În anul 2013 au fost deschise 63 magazine, în anul 2014 au fost deschise 76 de magazine; iar planurile de dezvoltare pentru 2015 prevăd extinderea rețelei cu cel puțin 100 de noi unități. Cu peste 5500 de angajați la sfârșitul lui 2013, peste 6.000 angajați la sfârșitul lui 2014, și peste 8000 previzionați la sfârșitul lui 2015, PROFI  este unul dintre angajatorii  de top din Romania” , a declarat Frentescu Oana, responsabil regional HR, PROFI ROM FOOD.

Lista completa a companiilor si detalii despre Angajatori de TOP Timisoara sunt disponibile pe www.hipo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.