După modelul clonei sale socialiste și populiste din Grecia, care își ascunde problemele mari atacând creditorii externi și Uniunea Europeană, Victor Ponta le recomandă baronilor locali, într-o postare pe facebook, ,,să reziste la cel mai grav și brutal atac împotriva aleșilor locali din istoria democratică a României!”.

În completare, președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, după ce a cerut demiterea sefilor DNA și ICCJ, Codruța Koveși și Lidia Stanciu, acum e deranjat de MCV și de faptul că partenerii europeni sunt cu ochii pe noi. În cursul zilei de miercuri a declarat că ,,de multe ori parcă preocupările şi ale politicienilor şi ale Justiţiei şi ale presei par să fie pentru Justiţia de export.”

,,Urmăritul penal Ponta și-a pierdut uzul rațiunii!  Mesajul său denotă panica ce l-a cuprins în perspectiva reîntoarcerii în ţară şi la DNA. Riscă ieșirea prematură din politică, executat fiind de baronii locali aflați în vizorul justiției, care cer  intens promovarea legilor de amputare a Codurilor Penale.” declară av. Roxana Iliescu, președinte PMP Timiș.

Victor Ponta și-a dat seama că justiția, pe care nu reusesc să o controleze, ar putea să-i lase fără mulți din actualii aleși locali ce s-au trezit cu dosare penale și condamnări. Astfel, înțelegerea frățească dintre PSD și PNL, asupra Legii alegerilor locale, prin care au stabilit alegerea primarilor dintr-un singur tur, care avantajează clar primarii în funcție și cele două partide, s-ar putea să nu-și mai atingă scopul.

” De fapt este vorba de un ,,atac brutal” al justiției asupra corupției generate și întreținute 25 de ani de generațiile de baroni corupți formați și protejați de Iliescu, Nastase, Dragnea, și aparați acum de Victor Ponta, cu riscul de a se compromite definitiv și de a compromite și țara în fața cancelariilor europene.”, susține președintele PMP Timiș, av. Roxana Iliescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.