Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Timiş au efectuat, astăzi, două percheziţii domiciliare pe raza localităţii Tomnatic, la persoane bănuite de operaţiuni ilegale cu droguri. În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor peste 4 kg. de cannabis.

În cursul acestei zile poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, sub coordonarea  procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara, au efectuat 2 percheziţii domiciliare, pe raza localităţii Tomnatic, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu. Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Din cercetări a reieşit că cei trei membri ai grupării infracţionale, cu vârste cuprinse între 23 şi 45 de ani, ar fi înfiinţat o cultură de cannabis, pe raza localităţii Tomnatic, pe care ar fi recoltat-o în cursul lunii septembrie a.c.. Drogurile ar fi fost distribuite de persoanele bănuite consumatorilor din oraşul Sânnicolau Mare şi din localităţile limitrofe.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat aproximativ 4 kg. de cannabis şi 30 de plicuri ce conţineau cannabis, pregătite pentru distribuţie. Persoanele depistate au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara, pentru audieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.