ISJ

Examenul național de definitivat din acest an s-a desfășurat astăzi, pe parcursul a patru ore. MENCS precizează că au fost admiși candidații care au îndeplinit cumulativ cele trei condiții prevăzute de metodologie: efectuarea unui stagiu de predare în specialitate de cel puțin un an, calificativul „Bine” sau „Foarte bine” pentru anul școlar în curs și minimum media 8 la inspecțiile speciale la clasă, desfășurate pe perioada anului școlar.

La examenul de astăzi din cei 291 de profesori, care au susținut examenul pentru 31 de discipline, 30 de cadre didactice s-au retras în timpul examinării, 45 au absentat, iar un cadru didactic, de la disciplina psihopedagogie specială, a fost eliminat , acesta încercând să fraudeze examenul. pentru a promova examenul profesorii au nevoie de minim nota 8.

Rezultatele examenului vor fi afișate în 11 august, contestațiile pot fi depuse în 11 (până la ora 21) și 12 august (până la ora 15), iar rezultatele finale vor fi afișate în 18 august. Cadrele didactice care vor promova examenul dobândesc dreptul de preda în învățământul preuniversitar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.