Carp Team - copii

40 de prichindei au sărbătorit duminica trecută într-un mod mai inedit, adică printr-un concurs de pescuit, organizat pe malul lacului din Chişoda. Chiar dacă vremea nu a fost deloc favorabilă, tinerii pescari, însoțiți de părinţi şi bunici, au sperat să prindă cât mai mulţi peşti.

Organizatorii concursului de pescuit s-au gândit să creeze un hobby printre prichideii care stau mai mult în faţa calculatorului decât în natură. „Noi sunt pescari de performanţă şi ne-am gândit să facem ceva şi pentru micuţi. Copii din ziua de astăzi între patru şi 12 ani, ce activităţi au? Mama şi tata vin acasă de la serviciu, iau telecomanda în mână, copilul este la calculator, şi noi tocmai asta vrem să combatem. Vrem să iasă în natură, să se simtă bine, să respire aer curat. Vrem să le creăm un hobby sănătos”, ne-a spus preşedintele Asociaţiei de pescuit sportiv Carp Team, Dan Alboni.

La concurs au paticipat 40 de copii, din care 12 au sosit de la central de plasament Recaş.  Chiar dacă cel mai mic participant ar fi trebuit să aibe patru ani, organizatorii au avut o surpriză… un concurent de numai un an şi opt luni.

Evenimentul organizat de Asociaţia de pescuit sportiv Carp Team Timişoara se află la prima ediţie şi promite să nu oprească aici.” Rămâne să vedem feed-back-ul pe care îl avem de la cei care au participat şi de la restul lumii. Evenimentul de 1 iunie va rămâne tradiţie. Ne-am mai gândit să facem măcaro dată pe lună o şcoală pentru pescuit, adică noi le punem la dispoziție scule, utilaje de pecuit şi îi învăţăm ce înseamnă un cârlig, ce înseamnă pescuit”, ne-a mai spus Alboni.

[print_gllr id=11155 display=short]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.