aquatim

Sarbatoare mare la Aquatim. Societatea s-a clasat pe primul loc in Topul Firmelor din Timis, la categoria intreprinderi mari și pentru domeniul si grupa de activitate specifice.

Nu este prima data cand rezultatele financiare ale societatii demonstreaza excelenta in afaceri,astfel ca Aquatim se inscrie printre firmele campioane mai multi ani la rand. Astfel, clasarea pe primele trei pozitii din topul judetean al firmelor in ultimii cinci ani a mai adus operatorului regional de apa inca un trofeu: premiul de excelenta, acordat de CCIAT in cadrul aceleiasi festivitati.

In prezent societatea are in derulare un program de investitii, care se ridica la suma de 119 milioane de euro. Astfel, in judetul Timis se vor construi 300 km de conducte noi de apa si canalizare, sapte statii de epurare a apei uzate si trei statii de tratare a apei potabile.

Evenimentul a fost organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara si este unul de referinta in mediul de afaceri timisean, iar topul evidentiaza activitatea firmelor evaluate din anul financiar precedent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.