Constantin Ostaficiuc
Constantin Ostaficiuc

Agenția Națională de Integritate (ANI) a câștigat în prima instanță și în Curtea de Apel procesul prin care solicită anularea contractului de concesiune dintre firma Ornella Design SRL și CJ Timiș.

Fostul președinte al Consiliului Județean Timiș, Constantin Ostaficiuc a fost declarat în conflict de interese de către ANI, după ce a semnat mai multe documente prin care firma Ornella Design SRL, care îi avea ca acționari pe soţia, fiica şi ginerele său, a obținut un contract de concesiune cu CJ Timiș.

După ce ANI a obținut o decizie a instanței definitivă și irevocabilă în privința conflictului de interese, nu a renunțat și a deschis al doilea proces prin care a solicitat anularea contractului de concesiune dintre firma familiei lui Ostaficiuc și CJ Timiș.

Acest proces a fost câștigat în prima instanță, iar ulterior în 31 martie la Curtea de Apel Timișoara, care a respins recursul părților SC Ornella Design SRL și a lui Constantin Ostaficiuc.

Decizia Curţii de Apel Timișoara este definitivă, dar mai poate fi atacată pe cale extraordinară cu șanse foarte mici de reușită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.