Cristian Palade

Necunoscutul Cristian Palade, care a realizat proiectele de reabilitare termică a peste 60 de blocuri, pe baza unui contract cu Primăria Timișoara, este foarte apropiat de familia primarului Nicolae Robu.

Din surse apropiate celor două familii am aflat că tatăl soției lui Cristian Palade, Ioan Belean, este rudă cu primarul Timișoarei, aceleași surse spunând că ar fi verișori.  Alte surse din PNL ne-au confirmat că Anca Palade e apropiată de familia primarului și că a fost lângă soția lui Nicolae Robu când acesta se afla internat în spital, pentru problemele cu inima apărute în campania electorală din 2012.

Dezvăluirile prezentate opiniei publice, acum câteva zile, de președintele PNȚCD Timișoara, Ciprian Mihok, au adus în lumină contracte și avize favorabile pentru reabilitarea blocurilor din Timișoara, unde apare ca proiectant o singură firmă: Proiect C&A SRL, firma liberalului Cristian Palade. Conform datelor publicate pe site-ul primăriei, Palade a primit fără licitație un contract frumos de la Primăria Timișoara.

Între blocurile avizate favorabil pentru firma liberalului se află și blocul unde locuiește Primarul Nicolae Robu.

Citește și articolul: Firma unui liberal abonată la proiectele primăriei

Aceleași surse din PNL ne-au spus că soția lui Cristian Palade este membră PNL, iar în campania electorală de la alegerile locale, Cristian Palade se ocupa cu transportul materialelor electorale la locații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.