Polițiștii locali au început să împartă tot mai multe amenzi celor care rezervă locuri de parcare fără autorizație. Agenții au efectuat verificări pe str. Proclamația de la Timișoara, unde existau reclamații cum că reprezentanți ai diverselor societăți comerciale rezervă, fără a deține aviz din partea Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei, locurile de parcare din fața locațiilor în care funcționează.

Astfel, în ultimele zile au fost depistate trei astfel de cazuri în fața unei case de schimb valutar, a unei firme de telefonie mobilă și a unei societăți comerciale de alimentație publică, unde reprezentanții acestora au rezervat locuri de parcare prin amplasarea de panouri publicitare sau lăzi de bere.

Reprezentanții Politiei Locale atrag atenția celor care nu respectă aceste prevederi că vor fi drastic sanctionați. Potrivit HCL 371/2007 modificată, rezervarea locurilor de parcare pe carosabil sau domeniul public fără avizul Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei și semnalizarea acestora cu altfel de însemne, marcaje sau dispozitive decât cele agreate se sancționează cu amendă de la 800 la 1500 lei.  

rezervare1                rezervare2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.