alina gorghiu
alina gorghiu

“Nu pentru că eu îl consider vinovat ci pentru că justiția o va stabili, pentru că este anormal ca în democrație și într-un stat care se respectă să stai cu un ministru care este suspectat de fapte de corupție”

Prezentă astăzi la Timișoara, Alina Gorghiu, copreședintele PNL, l-a atacat pe ministrul finanțelor, Darius Vâlcov. Aceasta consideră că finanțele țării nu pot fi gestionate de o persoană suspectă de corupție, cu toate că până la proba contrarie acesta se bucură de prezumția de nevinovăție. În consecință cere demisia ministrului Vâlcov.

În timp ce aceasta era la Timișoara și le povestea doamnelor din PNL despre cum trebuie să fie o femeie de afaceri, premierul Ponta nu a pierdut ocazia de a-i lua apărarea ministrului Vâlcov. Vădit iritată de gestul premierului Alina Gorghiu repetă la nesfârșit aceeași informație pe care o știam deja cu toții: că dorește demisia lui Vâlcov.

“ Vă spun că din perspectiva juristului evident că respect prezumția de nevinovăție, dar în același timp cred, ca cetățean al României, că ar trebui să ținem foarte mult la prezumpția de competență și la prezumpția de credibilitate pe care fiecare membru al unui cabinet, astăzi cabinetul Ponta, ar trebui să o aibă”, spune răspicat copreședintele PNL.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.