Deputatul PDL Timiş, Alin Popoviciu, se gândește o alianţă PNL-PDL în cadrul alegerilor din 2016. Acesta, nu numai că vrea să stea pe aceeaşi scenă cu edilul liberal Nicolae Robu, căruia i-a criticat proiectele, dar are de gând să pună un penelist şeful său de campanie pentru alegerile la Consiliul Judeţean din 2016 – pe Sorin Supuran, fost director la ARR.

„Supuran a spus că va fi şeful meu de campanie. Mi-a zis că i-ar plăcea să facă ce a făcut când a fost în Alianţa DA, să fie şeful de campanie pe Timiş în 2016 în campania pentru Consiliul Judeţean. Din PNL nu va pleca niciodată. Cred că PNL şi PDL vor candida împreună la Consiliul Judeţean. Pe domnul Robu îl aştept, cot la cot, să facem opoziţie aşa cum se face în Timişoara. PSD o să-l toace mărunt şi nu va avea nimic de câştigat. Dacă în 2016 vom fi împreună, ceea ce nu este imposibil, Supuran a spus că i-ar plăcea să fie şeful meu de campanie”, spune Alin Popoviciu.

Totodată acesta a precizat ca vor fi alegeri și în Colegiul 3 deputați, loc lăsat liber de Maria Grapini, care candidează la Parlamentul European.

„Avem alegeri în colegiul doamnei Grapini și avem alegeri la europarlamentare. Suntem pregătiți să câștigăm aceste alegeri și mai mult decât atât este obligatoriu, să câștigăm colegiul doamnei Grapini, care chiar dacă a câștigat pe un val USL eu cred că timișorenii acum vor vota cu altceva și nu se vor mai lăsa păcăliți”, a spus, joi, deputatul Alin Popoviciu.

În ceea ce privește alegerile europarlamentare, zona de vest va primi locul 8 pe listele cu candidaturi, care este eligibil. Cei care și-au anunțat intenția de a candida sunt Mariana Nagy, Sorin Cociobea, Mihăiță Bojin, Nicolae Bitea și Daniela Reisz.

„Este un loc, în care noi ne-am propus opt europarlamentari. E un candidat eligibil pe care o să-l aflați în curând. E o discuție a organizației județene și sunt câțiva care și-au anunțat intenția și trebuie să fie o decizie a organizației județene. N-aș vrea să-l anunț eu, atâta timp cât mai există discuții”, adaugă parlamentarul. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.