aeroportul timisoara

Președintele PDL Timiș, Constantin Ostaficiuc, împreună cu deputații Alin Popoviciu și Cornel Sămărtinean, au fost chemați, vineri, la sediul DNA Timişoara pentru audieri în legătură cu dosarul închirierilor spațiilor comerciale de la Aeroportul Internațional “Traian Vuia”.
Dosarul DNA vizează perioada când aeroportul era condus de Cornel Sămărtinean. Potrivit pressalert.ro, mai multe spații comerciale au ajuns la firma Trinvest Bakery, controlată de Cristian Iga, vărul lui Alin Popoviciu. Spațiile au fost închiriate cu preţuri mult mai mici decât chiriile anterioare. A fost falsificat şi contractul de închiriere, prelungindu-se cu doi ani, până în 2015.

Deputatul Alin Popoviciu a negat că ar avea vreo legătură cu firma verişorului său.

Televiziunea Cetățeanului a intrat în posesia unei informații că actualul director al aeroportului, Dan Idolu, ar fi plecat de urgență din oraș, astăzi, cu mașina personală BMW X3, anulând toate întâlnirile pe care le avea. 

2 COMENTARII

  1. ASTEPT SA VAD DACA SE V-A INTREBA CINEVA DE DRUMUL JUDETEAN TIMISOARA -ALIOS. DACA SE V-A VERIFICA COSTUL SI CE COMISION A LUAT D-NUL OSTAFICIUC PENTRU ACEASTA LUCRARE, DACA S-A RESPECTAT PROIECTUL SI CITE PODETE NU AU FOST REABILITATE SI IN FAPT S-A PLATIT.VEZI DISTANTA DINTRE PISCHIA SI FIBIS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.