Alfred Simonis - Freddy
sursa foto: facebook.com

În urma noilor evenimente si declarații lansate de primarul Nicolae Robu, consilierul local PSD, Alfred Simonis nu i-a acordat edilului notă de trecere la logică, în noua ediție „ce trăznăi a mai făcut primarul meu Nicolae” .

Într-o expunere recentă, Simonis atrage atenția în privința unor cheltuieli mari pe care Robu le dorește și care nu mai sunt de importanță, datorită anotimpului rece, precum și asupra unor lucrări mult întârziate, pe care Robu le vede că decurg excelent.

Parcurile nu mai sunt întreținute datorită faptului că Primăria Timișoara NU a reușit în 2014 să organizeze o licitație. Acum, la venirea iernii Robu insistă la consilierii locali să voteze alocarea unor sume mari de bani pentru Horticultura SA, pentru serviciul de întreținere a spațiilor verzi pe timp de 4 luni.

” Vine iarna! Iarba nu mai creste, frunza nu mai dă, nimeni nu mai bagă de seamă că parcurile nu sunt intretinute. Că dacă venea primavara, ne coplesea vegetatia de ajungeam sa ne dam cu bicicletele prin padurea tropicala in plină Câmpie de Vest!” arată consilierul local, Alfred Simonis.

Pe lângă vegetația scăpată de sub control, imaginea parcurilor suferă și pentru gunoaiele care nu au fost ridicate de municipalitate.

„Intre timp, in parcurile orasului zac munti de gunoaie. Exact:contractele de intretinere intocmite cu diverse societati liberale de casa au expirat, iar in prezent nu se ocupa nimeni de parcuri. Primarul? <<Personal chiar n-am ce sa-mi reprosez>>. Stim, domnule Primar. Că Horticultura, că Prefectura, că câr, că mâr, că prețurile mici. Stim că faceti tot ce puteti. Dar, din pacate… nu prea puteti!” spune Simonis.

Referitor la șantierul de pe fosta stradă Lidia, unde s-au făcut în 7 luni doar 50 de metri de canalizare, strada fiind blocată între AEM și Calea Martirilor, Simonis ironizează declarația primarului prin care a spus că lucrările decurg „excepțional”.

„salut performanta societatii spaniole responsabila de santierul de pe str. Lidia: dupa ce in primele 7 luni de la inceperea lucrarilor au fost finalizati primii 50 de metri de canalizare, onor primarul ne transmite ca santierul decurge <<exceptional>>”

Simonis mai arată faptul că șantierul din zona Ciarda Roșie este într-o situație asemănătoare:

” O luam apoi pe drum in jos spre Ciarda Rosie unde, in conditiile in care santierul a demarat in februarie si trebuie finalizat pana in noiembrie, pana acum au fost scoase dalele, au fost puse borduri si s-a decopertat câta asfalt. Drumuri de pamant, apa baltind, mlaştina Neajlovului la batalia de la Calugareni. Primarul nostru? “E regretabil ca s-a intamplat asa, firma a fost atentionata”. M-am linistit.

Domnule primar, ne bucura ca incepem sute de mii de santiere, dar hai sa le mai si terminam! ” transmite consilierul local Alfred Simonis.

sursa foto: facebook.com

2 COMENTARII

  1. Pai daca spui PSD…..ai cam spus….tot !Pacat de tineretea lui,cei care tin cu PSD-ul meritau sa se nasca pe timpul lui Ceausescu !Regret ca ei habar-nau ce inseamna doctrina comunista !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.