Așa cum era de așteptat emisiunile edilului șef continuă în aceeași manieră, fapt care nu a rămas netaxat de cei din PSD. Astfel că după comentariul făcut de Sebastian Răducanu, în cursul acestei zile Alfred Simonis, consilier local PSD și șeful TSD Timiș, nu a ezitat de puncta pentru încă o dată aparițiile televizate ale lui Nicolae Robu.

” Nu înţeleg de ce nu se numeşte televiziunea RobuTv, pentru că e invitat numai domnul Robu. Am văzut că-i place să schimbe moderatoarele, toate sunt fete tinere, drăguţe, liberale, care-i pun întrebările aşa cum dumneavoastră nu o faceţi. Nu îşi dă seama de ridicolul la care le expune pe aceste fete, cea de ieri, pe care întâmplător o cunosc personal, şi-a închis pagina de Facebook, probabil după reacţiile primite. Îi fac o solicitare să înceteze cu aceste emisiuni care ne duc în derizoriu”, menționează Alfred Simonis.

În cadrul emisiunii postate de ieri Nicolae Robu, conform obiceiului a început să povestească timișorenilor despre arborii pe care i-a plantat, nici mai mult, nici mai puțin de 7.000! În continuare consilierul PSD și-a manifestat reținerea față de cele afirmate de primarul Timișoarei, întrucât este cunoscut faptul că au fost tăiați foarte mulți arbori, iar în ceea ce privește plantările se ridică mai multe semne de întrebare. O altă problemă spinosă este cea a parcărilor dintre blocuri despre care Nicolae Robu a afirmat în nenumărate rânduri că se va ocupa, însă de spus la făcut este cale lungă.

Lista poate continua dacă este să ne luăm după promisiunile făcute în aprilie pe facebook, Sala Polivalentă este departe de a fi finalizată, la fel și lucrările la Liceul Lenau și Loga, precum și anveloparea a nu mai puțin de 60 de blocuri.

Pentru toate aceste promisiuni Nicolae Robu a primit un zero, după propriul său exemplu.

Foto: www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.