În 24 septembrie 2014, de la ora 20:00, la Filarmonica “Banatul” din Timișoara, Alexandru Andrieș va prezenta recentul său proiect muzical, INTERIOARE. Albumul a fost lansat cu ocazia a 30 de ani de la debutul discografic al artistului. Timișoara va fi primul oraș din turneul de prezentare al albumului aniversar INTERIOARE.

Albumul aniversar INTERIOARE presupune remasterizarea materialului original din 1984, la nivelul anului 2014. “Povestea cu formatul vinyl (mai bine spus, lipsa formatului vinyl la această ediție) e foarte ușor de explicat: inițial, albumul INTERIOARE a apărut, în 1984, doar în format vinyl, ulterior și pe casetă audio, și n-am văzut rostul reluării acestui format după 30 de ani.” , a concluzionat artistul.

Artistul spune că a ținut neapărat ca primul concert al acestui turneu să fie la Timișoara deoarece aici se simte ca acasă.

Prețul unui bilet la concert variază între 40 și 60 de lei. Biletele pot fi achiziționate de pe Eventim.ro, din reţeaua magazinelor Orange, Germanos, de la casieria Teatrului Naţional Timişoara şi din librăriile Cărtureşti.

Evenimentul este organizat de PRbeta Agency

 

Sursa foto: www.radiotop.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.