Ionel Curuti
Ionel Curuti

Situație incredibilă într-o comună timișeană, unde membrii vechi ai PSD se plâng că nu pot alege democratic președintele de partid al organizației locale, datorită șefilor actuali ai PSD Timiș.

În comuna Mănăștiur trebuia să aibă loc sâmbătă alegeri democratice de partid pentru conducerea organizației PSD. Mai mulți membrii PSD s-au plâns că alegerile au fost anulate de către actualul vicepreședinte al CJ Timiș, Călin Dobra, și de secretarul executiv PSD Timiș, Adrian Negoiță, adică de cei care conduc PSD Timiș în acest moment, în lipsa lui Sorin Grindeanu.

“Am fost convocați la adunarea generală pentru alegerea președintelui PSD pentru organzația comunei Mănăștiur și au fost două propuneri din partea membrilor PSD. NU NE-AU LĂSAT SĂ VOTĂM! (n.r. Călin Dobra și Adrian Negoiță). Au spus că indiferent de rezultatul votului va rămâne președintele indicat de ei, adică de dl. Dobra sau de dl. Negoiță. Au fost prezenți 38 de membri PSD și încă 16 înscriși ilegal de actualul primar” spune Georgeta Țencu pentru publicația pentrutimisoara.ro.

Încă doi membrii PSD au confirmat povestea de mai sus, Călin Dobra are, însă, o altă variantă.

“Sâmbătă am fost acolo cu deputatul Dorel Covaci și cu Adrian Negoiță. Eu nu susțin pe nimeni acolo, ei trebuie să-și aleagă pe cine vor. Eu am fost din partea Biroului Permanent Județean pentru desfășurarea alegerilor. Din păcate, au fost foarte mulți acolo care nu au fost membri, iar secretarul executiv, Adrian Negoiță, a amânat alegerile pentru o dată ulterioară” spune Călin Dobra.

În urma incidentelor de sâmbătă, cel puțin patru membri și-au dat pe loc demisia din partid. Oamenii sunt siguri că nu au fost lăsați să voteze fiindcă ar fi pierdut alegerile actualul primar.

“Ne-au dat timp de gândire. Ne-au spus să ne mai gândim și să fim de acord ca primarul comunei să fie ales președintele organizației PSD” s-a mai plâns un membru PSD.

Primarul comunei, Ionel Curuți este un fost țărănist care a profitat de ordonanța lui Ponta, din toamna anului 2014, pentru a trece la PSD. Ionel Curuți este renumit în zonă pentru faptul că s-a îmbogățit de când este primar. Puteți vedea mai jos poze cu o parte dintre proprietățile pe care le deține în familie.

(în poza articolului: primarul Ionel Curuți)

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.