Agenția de modeling din Timișoara, care racolează trecătorii pe stradă, a fost amendată din nou la începutul săptămânii.  De data aceasta a izbucnit și un scandal.

Potrivit reprezentanților Poliției Locale, oamenii legii au observat, luni, un bărbat care încerca să atragă  persoane la agenția de modeling, acesta fiind fără autorizație în acest sens.

„În momentul legitimării tânărului în cauză, a apărut o a doua persoană, care a adresat injurii și expresii jignitoare polițiștilor locali şi i-a filmat. Mai mult, acesta din urmă, care s-a prezentat ca fiind managerul firmei, a arătat și o legitimație de presă aparținând postului TV Oltenia 3 Craiova”, precizează reprezentanţii Poliţiei Locale Timişoara.

Astfel, în urma verificării la televiziunea respectivă, oamenii legii au aflat cu stupoare că bărbatul nu mai lucrează acolo din anul 2011.

Cele două persoane au fost amendate. Așa că, cel care le-a adresat injurii politiștilor locali s-a ales cu o amendă de 300 de lei, iar celălalt care racola trecători, cu 1.500 de lei. Reprezentanții agenției de modeling  au mai fost sancționați  săptămânile trecute cu 3.000 lei. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.