Anul acesta, timişorenii şi nu numai au la dispoziţie o nouă destinaţie unde îşi pot petrece vacanţa de vară. De pe aeroportul Timişoara vor fi operate săptămânal curse charter înspre destinaţia Santorini din Grecia, o insulă vulcanică renumită pentru peisajele deosebite şi arhitectura tradiţională valoroasă a micilor aşezări aparţinătoare, pentru plajele şi apa cristalină a Mării Egee.

Deşi am mai menţionat anterior, încă o dată o spunem cu bucurie că veştile bune pentru locuitorii din vestul ţării continuă. Numărul destinaţiilor de vacanţă cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Timişoara se măreşte, având şase destinaţii de acest tip, oferind astfel posibilitatea unui număr cât mai mare de turişti să îşi petreacă vacanţa în locurile preferate. Insula Santorini este o destinaţie cunoscută şi apreciată de turişti, nu numai de la noi dar şi de pe alte meleaguri, motiv pentru care avem convingerea că un număr mare de turişti vor alege această nouă destinaţie.”, a declarat directorul Aeroportului Internaţional Timişoara, Daniel Idolu.

Spre noua destinaţie de vacanţă – Santorini, compania aeriană Tarom a început operarea curselor charter în 31 iulie a.c. Astfel, până în 18 septembrie 2016, în fiecare zi de duminică, se va putea decola de la Timişoara spre destinaţia Santorini la ora 20.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.