Începând cu data de 1 decembrie 2014, tarifele la parcările din incinta Aeroportului Internațional „Traian Vuia” vor fi modificate.

Preţurile vor rămâne diferenţiate, pentru parcarea Parcarea 1 (P1) – destinată staţionării de scurtă durată – tariful va fi de 2.5 lei/30 de minute, iar în Parcarea 2 (P2) – destinată staţionării de lungă durată – 2 lei/30 de minute. Accesul în incinta Aeroportului şi staţionarea de până la 10 minute vor avea tariful de 1 leu.

Aceste măsuri au fost luate pentru a elimina abuzul unora care, prin intrări şi ieşiri consecutive, provoacă pierderi nejustificate în bugetul de administrare a parcării auto, iar pe de altă parte, pentru a veni în sprijinul şoferilor care doar conduc sau aşteaptă pe cineva la Aeroport şi staţionează foarte puţin în parcare.

Pasagerii sau însoţitorii acestora au posibilitatea de a achita parcarea în incinta aerogării, fie la ghişeul de taxare parcare, fie la automatul din parcare, amplasat înainte de bariera de la ieşirea din Parcarea 1.

În cursul lunii decembrie vor începe lucrările de amenajare a unei parcări destinate staţionării pe termen lung şi foarte lung, la un preţ redus, dar şi în condiţii de confort mai reduse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.